Foto - Förhoppningar & Mål

Det är redan Oktober månad och året har gått väldigt fort. Tyvärr har jag inte fotograferat någonting speciellt i år om man inte räknar med resor som jag gjort. Men även där har jag valt att lämna kameran hemma ibland och istället fotograferat med mobilen. Jag älskar ju att fotografera och hoppas genom att sätta dessa mål kunna ha någon form av planering inför 2019 och vad jag ska göra för att hitta tillbaka igen.

 
Porträtt
Jag förstår inte alls varför jag inte fotat några porträtt i år. Det är himla kul och resultatet blir nästan jämt riktigt bra. Men jag tror dock att det tyvärr handlar om det faktum att tiden inte finns till. När man kommer hem från jobbet så finns inte ljuset och på helgerna är jag uppbokad på annat. Men jag ska ta mig tid, skriva till vänner och bekanta för att bestämma dessa dagar redan nu. 

Pinterest & Instagram
Jag är väldigt duktig på att spara idéer både på Pinterest och Instagram för bilder jag vill försöka ta senare, men det där senare blir ju sällan av tyvärr, men det är något jag måste bli bättre på. Jag kanske ska ta och starta med en upprensning bland alla tusen bilder och faktiskt bara spara några som jag ska testa på innan jag sparar mer idéer. 

Gatufotografering
Ni som följt mig sedan början vet ju att jag förut gjorde en del gatufotograferinger men att det sedan försvann helt på bloggen. Den som skrämmer mig mest är att jag gick från gatufotograferare till att tycka det är läskigt igen. Att fotografera andra när dem inte ser för att få den där perfekta bilden. Jag tänker speciellt på den första bilden jag kände att jag lyckades med, en bild tagen i London på en liten kille som satt på en mur brevid en utsmyckad gatulampa precis vid London Eye. Jag var så stolt över den och hoppas på att under 2019 kunna ta i alla fall 1 bra gatufotograferingsbild. 

Livefotografering
Detta är något som jag säkerligen kommer att göra på något sätt men det kan vara skönt att skriva upp 1 mål som man i alla fall vet kommer att genomföras. 

#1 - Netti Starby

Hoppas att du lyckas uppnå dina mål nästa år! :-D Kramis

Svar: Tack! :D
thelenaelisastory.blogg.se

#2 - Amanda (Swedish Passport)

Riktigt bra mål! Jag har också haft det sjukt svårt att ta upp kameran i år, har typ bara jobbilder och resebilder på mina hårddiskar just nu vilket är ganska tråkigt, vill ha in mer vardagsfotografering och kreativa fotograferingar! :)

Svar: Men du har i alla fall en massa bilder att visa upp haha men jag förstår dig verkligen, mycket av samma kan bli rätt segt faktiskt. :)
thelenaelisastory.blogg.se

#3 - Celine

Lycka till med målen <33 Tror att det kommer gå jättebra!

Svar: Tack jag hoppas det! :D
thelenaelisastory.blogg.se

#4 - Yasmine

Jag hoppas verkligen att du uppnår dina mål för nästa år! :) Kram

Svar: Tack det hoppas jag med :D
thelenaelisastory.blogg.se