4 resor som jag drömmer om


Pompeii 
Om det är något historiskt ställe som jag är riktigt nyfiken på så är det just Pompeii. Inte bara för händelserna som ägde rum här utan även för att det är en fantastiskt vacker plats som jag mer än gärna vill fotografera på. 


Azorerna
Jag har besökt Azorerna 2 gånger innan och då ön São Miguel. Detta är en fantastiskt fin ö på alla sätt och vis där man även kan åka ut i små båtar och få se vilda delfiner och valar på nära håll. Tyvärr så har bilderna från båda gångerna försvunnit i och med datorcrash. Skulle vara sjukt kul att resa tillbaka med en kamera och kanske resa runt bland öarna. 


Disneyland Paris
Detta är faktiskt något som jag håller på att samla ihop till just nu. Det är en dröm att resa dit, bo på ett temahotell och bara ha det så magiskt man kan ha det när det gäller Disney. Jag ska försöka resa under 1 vecka och bara ta det lugnt, ta in allt, fotografera och ha det bäst helt enkelt. 


Skottland
Med sin fantastiska natur och otroligt häftig historia är det här ett ställe som lockar mig otroligt mycket. Sedan om jag får chansen att besöka några av inspelningsplatserna för Outlander är det ju bara en bonus. Drömmen är att vandra i de skotska högländerna med min kamera. 
 
#1 - Netti Starby

Vilka härliga ställen du vill resa till! :-D Kramis

Svar: Ja någon gång kanske man kommer dit :)
thelenaelisastory.blogg.se

#2 - Celine

Hihi Skottland håller jag på att långsamt jobba mig runt nu medan jag bor här! :) Disneyland Paris är sååå mysigt alltså! Verkligen värt ett besök!

Svar: Jag vet och det är sååå kul att se dina bilder! :D Ska verkligen försöka att komma till Disneyland nästa år!
thelenaelisastory.blogg.se

#3 - Yasmine

Jag vill också resa till alla de ställena! :D Men just nu lockar nog Disneyland lite extra, dock vet jag inte varför...! :)

Svar: Samma här försöker satsa på att komma iväg till Disneyland nästa år :D
thelenaelisastory.blogg.se