Resedagbok - London, Dag 3

Dag tre i London blev en väldigt lugn och skön dag. Vi promenerade mest runt och kollade i affärer. Vi mötte även upp Kitte och tog ytterligare ett besök hos Theatre Café (har jag nämnt att jag älskar det stället?) och väl där hjälpte dem oss att köpa rabatterade biljetter till Aladdin musikalen för dagen efter. Även om systemet strulade lite, vilket inte är deras fel, så stod dem där i lugnan ro och med leenden på läpparna. Om det ska gå fel så varför inte vara på detta ställe med härliga människor? Därifrån gick vi vidare till Primark på Marble Arch och där är det som alltid mycket folk och lite rörigt.
Vi gick hem till hotellet en stund för att vila innan vi mötte upp Kitte igen för att gå till Phantom of The Opera sceningången då vi ville försöka få till en pratstund med Jeremy Taylor som spelade Raoul. Vi försökte gömma oss för Ben för vi ville verkligen inte störa honom, men det gick som det gick och i språng skrek han att vi skulle ha en fin flygresa hem. Alltid lika trevlig! 
Tyvärr var det även den sista kvällen tillsammans med Kitte som nästa morgon åkte hem till Danmark igen. Men detta bestämde vi att vi absolut får göra om då vi hade det väldigt roligt tillsammans.
Jag fotade så gott som ingenting den här dagen men de fjuttiga 2 som jag fotade måste jag ju visa eller hur?

 #1 - Netti Starby

Härligt och fina bilder :-D Kramis

Svar: Tack! :D
thelenaelisastory.blogg.se

#2 - Beatrice Jakobsson - Fotograf

Vad kul att ni hade det bra och kommer göra om det! :)

Svar: Ja London är verkligen en toppenstad för upplevelser :D
thelenaelisastory.blogg.se