Resedagbok - London, Dag 2

Den andra dagen i London bjöd på många roliga stunder och massor av nörderi för min del. Efter frukosten begav vi oss till Foyle´s Bookshop vid Tottenham Court Road som är en bokaffär jag aldrig besökt förut men alltid velat göra så det var roligt. Jag hade satt upp en lista med böcker som jag skulle köpa in eftersom det kan bli riktigt farligt när man väl är inne i affären. En av anledningarna till att jag ville besöka shoppen var för att fotografera där inne, dock blev jag helt distraherad av alla böcker runtomkring som bara skrek att jag skulle ta hem dem så det blev bara en enda pyttebild på budskapet som de målat precis när man kommer in. Så otroligt mysig och fin detalj, jag kände mig verkligen hemma direkt! 

 
Efter det gick vi till Theatre Cafe på Shaftesbury Avenue (mitt emot Les Misérables musikalen) för det är verkligen otroligt mysigt. Vi kom dit när det precis hade öppnat så vi satte oss vid ett bord, kollade in all konstverk på väggarna och lyssnade på dagens musikalspellista (du kan själv gå in och lägga till låtar). Medans vi fikade hände det som gör att jag älskar det här stället. Några av kompisarna till killen som jobbade för dagen dök upp och helt plötsligt stod dem och steppade framför kassan haha. Underbart! Tyvärr tog jag inga bilder där inne men lånade denna från google så att ni kan få en aning om hur det ser ut. 

 
När vi fått upp energin lite så promenerade vi till House of MinaLima. För er som inte vet det är det en gratis utställning med konsten från Harry Potter och Fantastic Beasts filmerna. Denna dag var det fria guidade turer och jag kan absolut rekommendera att ta en sådan tur då man får veta många roliga detaljer om bakomliggande arbete. Tjejen som stod i kassan var hur gullig som helst och hon ville mer än gärna lära sig att säga något helt totalt onödigt på svenska så numera kan hon säga Sköldpaddan äter Pasta på svenska. Hon sa det att någon gång i framtiden skall hon samla ett gäng vänner, se till att en sköldpadda äter en makaron så att hon kan imponera på dem. Har jag nämnt att jag älskar människorna i London? Jag kommer att göra ett längre inlägg med bilder från House of MinaLima senare och även visa er vad jag köpte där. 

 
Sedan traskade vi vidare till Waterstones där jag köpte in en bok till min kompis Pernilla som är svår att få tag på här hemma, sedan gick vi snabbt till Disney Store och HMV då dem ligger precis bredvid varandra. Inget köptes in på Disney Store denna gång men 2 klassiker på DVD fick följa med hem från HMV. Vi stannade till på Picadilly Cirkus för att kika på de fantastiskt duktiga gatumusikanterna som finns här. Kommer göra ett längre inlägg om just dem och deras kontaktuppgifter senare.

 
Sedan gick vi hem till hotellet och vilade lite innan det var dags för middag och möta upp Kitte för att se Phantom of the Opera. Ben var helt fantastisk denna kväll och så otroligt känslosam, jag höll på att börja gråta jag med men klarade mig med nöd och näppe. En kul grej som hände på Phantom of the Opera var att Anna O´Byrne som spelade Christine mot Ben i Love Never Dies (fortsättningen till Phantom of the Opera) var på besök så fick en skymt av henne vid sceningången också för såklart gick vi förbi och sa hej efteråt. Nä där får jag sätta stopp för den andra dagen innan jag har skrivit en hel bok. 

#1 - Netti Starby

Åh jag vill också se Phantom of the Opera! :-D Kramis

Svar: Den är så galet bra. Får du chansen att åka till London och se Ben i rollen som Fantomen kan jag verkligen rekommendera det, han gör den rollen med lite extra känsla. Och det säger jag inte bara för att jag följt honom länge utan för att han tolkar den rollen riktigt bra! :D
thelenaelisastory.blogg.se

#2 - Wanderlust by Jona

Lät verkligen som en superbra dag! :)

Svar: Det var den, på alla sätt och vis! :D
thelenaelisastory.blogg.se

#3 - Celine

Iiiih är så taggad på söndag för då åker jag dit <333

Svar: Jag förstår dig! Är så avis!!!!
thelenaelisastory.blogg.se