Vad är West End Live?

Nästa Fredag är det dags för mig att kliva på flygplanet och flyga till London igen. Anledningen är att på Lördag och Söndag besöka West End Live för andra gången i mitt liv. Just nu håller jag tummarna på att vädret skall bli bra så att det inte regnar för då vet jag inte om jag vågar ta bilder på eventet. Så håll tummarna för min skull så är ni snälla! 

 
Vad är West End Live?
West End Live presenteras av Westminster City Council och Society av London Theatre med stöd från borgmästaren i London. Evenemanget existerar för att fira och främja kulturutbudet i London. West End Live är inne på sitt 14:e år och presenterar London mest berömda West End musikaler och även dem som komma skall. Ca 30 olika shower samsas på samma scen under en och samma helg.  

Vart finns det och vad kostar det?
Hela festivalen är helt gratis och det byggs upp en scen på Trafalgar Square i London. På plats kan man förutom att njuta av alla dessa musikaler även avnjuta olika familjevänliga utställningar, förfriskningar och musikaliska varor. Sist jag besökte festivalen så hade Museum of London tagit dit historiska arktefakter, man kunde leka radiopratare och göra olika pyssel i olika bås. Man kunde även den sista dagen nörda loss bland kända filmbilar som fanns på plats. 

Vad ser jag fram emot att se lite extra i år? 
Jag har sett en hel del av de kända musikalerna men många av dem har helt nya cast så det skall bli fantastiskt kul att se då dem gamla slutade denna helg. Dessutom ska ju Ben Lewis spela Phantom of the Opera så det ska bli kul att åka dit och stötta honom och Fantomencastet. I år verkar det dessutom vara med en hel del komedier och parodier som jag ser fram emot att se lite extra mycket. Och självklart allas favorit Carrie Hope Fletcher är med i en helt ny musikal, en musikal som tog broadway med storm för inte så länge sedan nämligen Heathers. Och förrutom det kommer The Barricade Boys tillbaka, och dem har utlovat en hemlig gästartist samt överraskningar.
Är det något som sett Collabro på Brittains Got Talent? Jag gjorde det och föll genast för dessa sjukt vackra rösterna, såklart besöker dem West End Live i år. Sedan måste jag ju bara toklängta till att se Aladdin igen! Hur ser årets schema ut då?Jag kommer att flyga hem på Söndag kväll igen då vi har ett jättestort möte på jobbet på Måndagen då vi ska utvärdera hela terminen, jag gissar att jag kommer vara otroligt trött men mer än nöjd över denna resa, eller vad tror ni? 
#1 - Netti Starby

Vad kul och hoppas verkligen att du slipper regn så att du kan ta bilder! Kramis

Svar: Ja det hoppas jag med :D
thelenaelisastory.blogg.se

#2 - Celine

Så kul!

Svar: Ja! :D
thelenaelisastory.blogg.se

#3 - Matilda Berlin

Men guuu vad kul =) Kram <3

Svar: Ja det ska bli så sjukt roligt att få besöka det en andra gång! :D
thelenaelisastory.blogg.se

#4 - Wanderlust by Jona

Men alltså åh, låter ju så himla roligt! :D

Svar: Ja det är en superhärlig upplevelse, energin är galen!
thelenaelisastory.blogg.se

#5 - Emelie Karlsson

Men vad kul detta låter!! Kanske ska försöka gå på detta nästa år!

Svar: Det tycker jag absolut att du ska göra, det finns ingen häftigare känsla än när 1000-tals musikalnördar sjunger och dansar loss tillsammans :D
thelenaelisastory.blogg.se