Kommande Resa - Wien

Inom en snar framtid så kommer vi att åka på konferens/team building resa med jobbet till Wien och det är en stad som jag gärna velat resa till men av någon anledning glömt bort totalt. Vi kommer inte stanna allt för länge så det gäller att maxa tiden i staden.

Förutom att bara strosa runt och fotografera, för ärligt talat det är det jag gör när jag reser nu för tiden, så skulle jag vilja hinna med att besöka dessa platser.

Stephansdom 
Denna katedral är en känd symbol för Wien. Den började byggas på 1200-talet och är en av Österrikes viktigaste gotiska byggnader. Man kan även strosa de 343 trappstegen upp för att få se en vacker stadsvy över Wien och vi vet alla vid det här laget att det är något jag gärna vill göra. 


Hundertwasserhaus
Hundertwasserhaus är en av Wiens fantastiska architektiska skapelser som lockar turister från hela världen och det kan man ju faktiskt förstå. Här kommer jag säkerligen spendera hur mycket tid som helst med min kamera om jag får chansen. Så många möjligheter till fantastiska bilder och kanske om chansen finns även porträtt. 


Nationalbibliothek
The State Hall, hjärtat av Österrikiska nationalbiblioteket är en av världens vackraste bibliotek. Det är det största barock biblioteket i hela Europa. Som boknörd finns det ingen chans att jag kommer missa detta ställe! Om jag måste skippa allt annat för att spendera min tid härinne kommer jag göra det med glädje. Så sjukt vackert! 


Café Central
Detta café är väldigt omtalat och det kan jag verkligen förstå. Det här stället var egentligen det första som dök upp när jag sökte på saker att göra i Wien och jag måste säga att vi alla på något sätt fikar så detta ställe vore ju magiskt att fika på. Dock tror jag bilden till vänster är ett sidorum som man får fråga efter men oavsett så kommer det att bli en härlig upplevelse om vi hittar hit. 
 
 
#1 - Netti Starby

Vilka grymma platser du vill besöka :-D Kramis

Svar: Ja hoppas på att hinna med så många som möjligt! :D
thelenaelisastory.blogg.se

#2 - Sarah

Kul o åka iväg me jobbet :)

Svar: Ja ska bli spännande :D
thelenaelisastory.blogg.se

#3 - Emma Engström

Åhh vilka platser!! <3

Svar: Ja det ser så vackert ut. Om jag inte hinner med det jag vill se nu så måste jag verkligen åka tillbaka! :D
thelenaelisastory.blogg.se

#4 - Beatrice Jakobsson - Fotograf

Vilka härliga platser du vill besöka! :)

Svar: Ja är glad om jag bara hinner med en av dem, men det skulle vara kul att besöka alla, men det beror lite på hur mycket tid och hur långt det är mellan dem :D
thelenaelisastory.blogg.se