House of MinaLima

Ni som känt mig ett tag vet att jag är en Harry Potter nörd ut i fingerspetsarna. När jag nu hade tid att faktiskt besöka House of MinaLima var jag såklart tvungen att ta den chansen. 
För er som inte vet vad House of MinaLima är för något så är det en gratis utställning med konstverk från Harry Potter och Fantastic Beasts filmerna. Ni vet alla de där tidningsartiklarna, godispappren, efterlysning posters ja allt ni kan tänka er av de visuella i filmerna det stod Miraphora Mina och Eduardo Lima för. 

 
Dagen till ära hade dem även gratis rundturer inne i galleriet och det är något som jag verkligen rekommenderar er alla att göra. Man får så mycket gratis information och roliga anekdoter från skapande processen och man får veta gömda hemligheter i teckningarna. Något som var väldigt häftigt var att dem faktiskt hade originalen som användes i filmerna lite varstans. Så häftigt! 


Bilden nedan är en av dem skåp där originaltidningarna från filmerna låg i, riktigt häftigt och guiden berättade lite roliga detaljer i dem som många av skådespelarna hade roligt åt under inspelningstiden.


Sedan gick vi upp en våning, för ja utställningen sträckte sig upp i flera våningar och jag måste genast säga att våning två blev min favorit för däruppe fanns nämligen en hel hörna dedikerat endast för Wesleys Wizard Weezes och all den färgglada konsten. Dessutom hade dem en hel vägg med handritade tavlor på alla Horrocruxer, var bra sugen på att köpa hem dem kan jag meddela. 


Jag tror att jag måste besöka House of MinaLima fler gånger för det finns små detaljer precis överallt. Något som jag glömde att fotografera på våning nummer två, var marodörskarte golvet. Ja hela golvet var marodörskartan, riktigt häftigt! Sedan begav vi oss upp till den sista våningen där dem även hade ett rum dedikerat till Fantastic Beasts filmerna. 


Efteråt hade man lite tid för sig själv att gå runt och fotografera allt man ville något som dem uppmuntrade hela tiden. De såg till att man kunde fotografera och läsa på allt i sig egen takt på vägen ner också och såklart ställa frågor om man kommit på flera under guidningen. Såklart blev det även en liten shoppingtur i affären vid ingången innan vi lämnade, är det något som ni skulle vilja se? 
#1 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh vilket ställe! Älskar också HP :D

Svar: Då kan jag absolut rekommendera ett besök där om du besöker London, som sagt allt är gratis (om du inte handlar i shoppen haha)
thelenaelisastory.blogg.se

#2 - Netti Starby

Vilket häftigt ställe du besökte :-D Kramis

Svar: Ja så sjukt mycket att kolla på :)
thelenaelisastory.blogg.se

#3 - Emma Engström

Wow så heftig det ser ut! :D

Svar: Ja det var riktigt häftigt. Så mycket att titta på!
thelenaelisastory.blogg.se

#4 - Lizel Strömberg

Vilket kul ställe! Känns som det finns massor av roliga butiker och ställen in London att besöka. :)

Svar: Ja det gör det verkligen. Jag åker dit flera gånger om året och hittar fortfarande massor av nya saker :D
thelenaelisastory.blogg.se