Det här med att träna


För en vecka sedan utnyttjade jag jobbets friskvårdsbidrag för att äntligen ta mig an det här med att träna. För några år sedan gymmade jag flera gånger i veckan och trivdes väldigt bra med det men sedan slutade jag bara av någon anledning och har aldrig riktigt kommit tillbaka till det. Jag hoppas verkligen att det blir annorlunda nu denna gång för jag behöver verkligen komma igång med träningen igen. Men ni hjälper och stöttar mig va?
Jag kommer behöva alla hjälp och stöd för att klara av det denna gång. Jag vill verkligen göra detta för att bli stark och orka med vardagen mer än vad jag gör nu, och om jag går ner några kilon samtidigt så skadar det inte heller då det skulle behövas för att inte slita på kroppen i onödan. Men precis som det peppande citatet här ovanför skall jag försöka se varje liten del av träningen som något som lönar sig i längden istället för att inte se alla negativa delar med att det inte går som jag vill, för det är jag bra på.
Har ni något råd för att göra detta möjligt? 
#1 - Emma Engström

Tycker det är jättebra att du ska se varenda liten del som något positivt! Man klarar allt man vill <3

Svar: Ja måste nog börja träna på det med :P
thelenaelisastory.blogg.se

#2 - Netti Starby

Vad härligt att du ska komma igång med träningen igen! :-D Kramis

Svar: Ja det känns väldigt bra :D
thelenaelisastory.blogg.se

#3 - Jossan

Hej!

Det är klart jag stöttar dig. Bra Jobbat. Träning är bra för hel kroppen, och man mår mycket bättre efter ett tränings pass. Själv har jag inte kommit igång riktigt. Jag går min promenader varje dag Med Tor.

Svar: Ja man mår verkligen toppenbra. Men promenader är bättre än ingenting :D
thelenaelisastory.blogg.se

#4 - Wanderlust by Jona

HEJA DIG! Bästa tipset är väl egentligen att få in träningen som en naturlig del i vardagen och inte gå ut för hårt och bah "Nu ska jag börja träna så ska köra minst fem pass i veckan på gymmet!". LYCKA TILL! :D

Svar: Ja det är nog en bra tanke, att ta det lugnt i början. Just nu är det 2 ggr i veckan som jag kommer iväg. Om jag kommer iväg en 3:e ibland är det ju också bra men just nu känns det bra med 2 ggr :)
thelenaelisastory.blogg.se