Weekly Update #1

Jag uppskattar väldigt mycket att läsa era bloggar under veckorna som berättar om ert liv och äventyr i vardagen. Därför tänkte jag nu starta denna serie av inlägg där jag helt enkelt lite snabbt berättar om det som jag är med om, så att ni kan lära känna mig lite bättre och inte bara genom mitt fotograferande. Visst låter det bra?

Anledningen till att detta inlägg kommer upp nu och inte i Söndags som jag utlovade är för att det hände en del tunga och jobbiga saker i helgen som var. Men bättre sent än aldrig eller hur? 


  • Det blev en hel del skrivande hemma efter arbetstid denna vecka då jag skulle ha utvecklingssamtal på jobbet med barnens föräldrar. 

  • Jag fick ett roligt meddelande på Instagram då mamman till tjejen som spelade Matilda i Matilda The Musical på årets West End Live, kontaktade mig och sa att hon tyckte så mycket om bilderna jag fotograferat och undrade om inte jag kunde skicka dem till henne då hon ville ha kvar det som minne för dottern. Självklart sa jag Ja för om jag kan göra denna familj glad och göra så att denna flicka i framtiden kan dra fram ett album och minnas tillbaka på den dagen med nostalgi och ett leende, då ställer jag gärna upp. 

  • Jag och Pernilla har i år något som vi kallar för Buddy Reads där vi helt enkelt läser samma bok och under läsandets gång diskuterar det som händer och sker. Just nu läser vi Bokhandeln på Riverside Drive av Frida Skybäck och det är väldigt roligt att se hur Pernilla tänker om händelser och karaktärer som dyker upp längst med vägen. 

  • Jag är så glad att jag har ett jobb som gör att man får skratta så mycket. Barn säger verkligen de mest otippade och roliga sakerna ibland. Dessutom hjälper det extra mycket att man kan jobba utomhus dessa dagar då det är riktigt soligt och varmt.

  • Om någon mot förmodan har missat det så sänds det just nu fotboll fotboll och så lite fotboll på tv. Jag är inte jätteintresserad och för mig gör det inget om jag väljer bort en match för att istället fokusera på annat men detta VM har jag sett en hel del matcher faktiskt, vilket förvånat mig själv väldigt mycket. 
#1 - Beatrice Jakobsson - Fotograf

Underbart jobb med barn, skratt och värmen utomhus! :)

Svar: Eller hur det är toppen. Inte lika roligt i snöstorm dock :P
thelenaelisastory.blogg.se