5 saker jag måste packa inför en resa

Visst har vi väl alla en mental checklista på saker som man måste ha med sig när man är ute och reser eller hur? I mitt fall varierar den listan beroende på hur länge jag skall vara borta och vart jag ska men i denna lista tänkte jag ta upp några av sakerna som jag absolut måste ha med mig, förutom det nödvändiga som kallas för kläder och tandborste dvs


Canon Powershot G16 - Min lilla älskade sötnos som kan vara väldigt skön att ha med sig när man inte orkar släpa på den stora systemkameran. För en kamera på något sätt måste man ju ha med sig eller hur? Man vet aldrig vad eller vem som kan dyka upp längst med vägen. 

Dagbok - Den här dagboken köpte jag in 2013 och den har följt med mig på så gott som alla resor som jag gjort. Det är alltid bra att ha någon form av bok med sig att skriva ner sina känslor och upplevelser i när de väl händer. Allting kanske man inte delar med sig av på bloggen senare men den är ett väldigt bra hjälpmedel senare när man ska få ordning på tankarna i ett inlägg. 

Öronproppar - En fantastisk bra uppfinning när man inte kan koppla av och sova. Sömn är A och O om man ska orka hålla sig allert under en resa och fånga de där små magiska momenten. 

Skönheten & Odjuret Necessär - Okej denna är helt ny på den här listan i och med att jag köpte hem dem förra gången jag var i London men nu följer den med överallt jag reser, även om det bara är till landet över helgen. 

Body Mist i små flaskor - Helt perfekt att ha med sig i en väska när man går ute på stan. Blir man svettig och känner sig äcklig fixar dessa små underbara dofter det direkt. Mycket svagare än vanlig parfym så du får bara den där nyduschade friskheten istället för den tunga parfymdoften som kan bli. 

 
Vilka saker måste ni ha med er när ni reser? 
#1 - Netti Starby

Jag måste ha med mig mobilen, laddare, kameran, läppbalsam och sedan kommer jag inte på mer förutom skönhetsprodukter och kläder :-D Kramis

Svar: Mobilen tar jag för givet att jag alltid har med mig nu för tiden haha så den går under kategorin "vanliga saker" haha
thelenaelisastory.blogg.se

#2 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Perfekt att läsa detta inlägg då jag är helt tom på vad jag ska packa! :)

Svar: Vad bra att det hjälpte! Vart ska du? :)
thelenaelisastory.blogg.se