Resedagbok - London, Dag 4

Vi startade den 4:e dagen i London i väldigt lugn takt eftersom vi skulle gå och se Aladdin kl. 13.30 och inte kände för att stressa runt i affärer för att hinna med. Så det blev en lugn seg frukost och vila på hotellet innan vi promenerade till Prince Edward Theatre. Jag hade totalt glömt bort att jag redan besökt denna teater en gång tidigare, nämligen när jag och Nicole såg Miss Saigon där för många år sedan, så det var ju en rolig upptäckt. 
Utanför stod även andens lampa som man kunde "önska" på innan showen eller om man bara gick förbi, vilket många underhöll sig med medans vi väntande. Jag har skrivit en recension på musikalen som dyker upp lite senare. 
 

Vi promenerade sedan resterande delen av dagen och bara tog det piano. Såklart hann vi se Londons fantastiska gatumusiker igen, men dem vet ni ju allt om redan eller hur? 


Vi gick till Marks And Spencer för att köpa på oss lite middag och sätta oss i Kensington Gardens för att bara ta in allt som hänt under resan. Men tyvärr mulnade det på lagom när vi kom dit så det blev otroligt kallt från ingenstans så vi gick tillbaka till hotellet igen. På kvällen försökte vi packa ordning allt vi köpt för att enkelt bara kunna dra ut dagen efter för att njuta av vår sista dag i London innan vi flög hem. Då hann vi med att besöka Lego Store bland annat.

#1 - Wanderlust by Jona

Lät som en riktigt härlig dag! :)

#2 - Wanderlust by Jona

Lät som en riktigt härlig dag! :)

Svar: Ja det var de även om det inte hände så mycket. :D
thelenaelisastory.blogg.se

#3 - Netti Starby

Vad roligt med lampan och så kul att ni kollade på showen :-D Kramis

Svar: Ja den var väldigt bra faktiskt :D
thelenaelisastory.blogg.se