Londons Gatumusiker

En av alla de saker jag älskar med London är gatumusikanterna. Dem är verkligen inte som här hemma, där har var och en riktigt stor talang. I det här inlägget tänkte jag tipsa om 3 av dem som jag ofta stannade upp för att lyssna på varje dag under den här resan. Dessa 3 killar stod på Piccadilly Cirkus och om ni trycker på deras namn under bilderna så kommer ni till deras respektive instagram konton. Några av dem hade dessutom en konsert tillsammans men tyvärr var det samma dag som jag skulle resa hem, annars hade jag lätt gått då det var gratis. Så skall ni till London inom den närmsta tiden, så håll utkik efter dessa 3 herrar på Piccadilly Cirkus. Ett tips är att även spendera mycket tid på Trafalgar Square då gatuartisterna flockas där. Det är allt från musiker till konstnärer som gör det dem är bäst på...underhållning. 


 
Will Boti blev genast min favorit, inte bara sjöng han helt fantastisk utan han var bara väldigt cool och otroligt härlig. 


Harry Marshall
(till vänster) och Hugo Virgo (till höger) som just på bilden spelade tillsammans för allra första gången. Hur det gick? Fantastiskt bra skulle jag vilja säga! 

#1 - Netti Starby

Vad härligt att killarna är så duktiga! :-D Kramis

#2 - Ake

Såg härligt ut 🤗

Svar: Ja detta är nog en av de bästa sakerna med London! :D
thelenaelisastory.blogg.se