Resedagbok - London, Dag 4

Vi startade den 4:e dagen i London i väldigt lugn takt eftersom vi skulle gå och se Aladdin kl. 13.30 och inte kände för att stressa runt i affärer för att hinna med. Så det blev en lugn seg frukost och vila på hotellet innan vi promenerade till Prince Edward Theatre. Jag hade totalt glömt bort att jag redan besökt denna teater en gång tidigare, nämligen när jag och Nicole såg Miss Saigon där för många år sedan, så det var ju en rolig upptäckt. 
Utanför stod även andens lampa som man kunde "önska" på innan showen eller om man bara gick förbi, vilket många underhöll sig med medans vi väntande. Jag har skrivit en recension på musikalen som dyker upp lite senare. 
 

Vi promenerade sedan resterande delen av dagen och bara tog det piano. Såklart hann vi se Londons fantastiska gatumusiker igen, men dem vet ni ju allt om redan eller hur? 


Vi gick till Marks And Spencer för att köpa på oss lite middag och sätta oss i Kensington Gardens för att bara ta in allt som hänt under resan. Men tyvärr mulnade det på lagom när vi kom dit så det blev otroligt kallt från ingenstans så vi gick tillbaka till hotellet igen. På kvällen försökte vi packa ordning allt vi köpt för att enkelt bara kunna dra ut dagen efter för att njuta av vår sista dag i London innan vi flög hem. Då hann vi med att besöka Lego Store bland annat.

Photoshoot i Kungsträdgården

Förra Söndagen mötte jag som sagt upp min kollega Roland i Kungsträdgården och hade en spontan photoshoot under körsbärsträden. Blev väldigt lyckat, även om jag var ringrostig efter att kameran fått vila alldeles för länge. Men med bra modeller och hjälp kan det ju inte gå fel eller hur? 

Londons Gatumusiker

En av alla de saker jag älskar med London är gatumusikanterna. Dem är verkligen inte som här hemma, där har var och en riktigt stor talang. I det här inlägget tänkte jag tipsa om 3 av dem som jag ofta stannade upp för att lyssna på varje dag under den här resan. Dessa 3 killar stod på Piccadilly Cirkus och om ni trycker på deras namn under bilderna så kommer ni till deras respektive instagram konton. Några av dem hade dessutom en konsert tillsammans men tyvärr var det samma dag som jag skulle resa hem, annars hade jag lätt gått då det var gratis. Så skall ni till London inom den närmsta tiden, så håll utkik efter dessa 3 herrar på Piccadilly Cirkus. Ett tips är att även spendera mycket tid på Trafalgar Square då gatuartisterna flockas där. Det är allt från musiker till konstnärer som gör det dem är bäst på...underhållning. 


 
Will Boti blev genast min favorit, inte bara sjöng han helt fantastisk utan han var bara väldigt cool och otroligt härlig. 


Harry Marshall
(till vänster) och Hugo Virgo (till höger) som just på bilden spelade tillsammans för allra första gången. Hur det gick? Fantastiskt bra skulle jag vilja säga! 

Vårpromenad & Spontan Photoshoot

När solen dök upp i Söndags så bestämde jag mig för att ta mig ut och fotografera lite så jag mötte upp Jossan och Tor i Kungsträdgården för att njuta av vårvädret. Väl där mötte vi upp Roland, Ester, Amanda, Linda och Elin för att ha en spontan photoshoot innan körsbärsträden hann förvinna för denna gång.
Nu var det nästan 2 år sedan jag fotograferade på allvar sist men med toppen modeller blir det också väldigt bra bilder. Kommer att visa fler i ett senare inlägg. 


Efter det tog vi oss ut till Djurgården för en långpromenad. Väldigt mysigt blev det med picknik och bus. 

Resedagbok - London, Dag 3

Dag tre i London blev en väldigt lugn och skön dag. Vi promenerade mest runt och kollade i affärer. Vi mötte även upp Kitte och tog ytterligare ett besök hos Theatre Café (har jag nämnt att jag älskar det stället?) och väl där hjälpte dem oss att köpa rabatterade biljetter till Aladdin musikalen för dagen efter. Även om systemet strulade lite, vilket inte är deras fel, så stod dem där i lugnan ro och med leenden på läpparna. Om det ska gå fel så varför inte vara på detta ställe med härliga människor? Därifrån gick vi vidare till Primark på Marble Arch och där är det som alltid mycket folk och lite rörigt.
Vi gick hem till hotellet en stund för att vila innan vi mötte upp Kitte igen för att gå till Phantom of The Opera sceningången då vi ville försöka få till en pratstund med Jeremy Taylor som spelade Raoul. Vi försökte gömma oss för Ben för vi ville verkligen inte störa honom, men det gick som det gick och i språng skrek han att vi skulle ha en fin flygresa hem. Alltid lika trevlig! 
Tyvärr var det även den sista kvällen tillsammans med Kitte som nästa morgon åkte hem till Danmark igen. Men detta bestämde vi att vi absolut får göra om då vi hade det väldigt roligt tillsammans.
Jag fotade så gott som ingenting den här dagen men de fjuttiga 2 som jag fotade måste jag ju visa eller hur?