West End Live, Dag 1 - Kinky Boots

Jag visste att det skulle bli galet, jag visste det, men jag kunde inte hjälpa det, jag var tvungen att stå längst fram, eller ja så gott som för att kunna se detta glädjerus till musikal på scen. Det är glitter, det är glamour, det är högklackat och extra av allt man kan kunna tänka sig. Jag pratar såklart om Kinky Boots. 

Kinky Boots tar dig från fabriken till Milanos catwalk. Charlie Price, kämpar för att nå upp till sin fars höga förväntningar och fortsätter att jobba på i familjeföretaget Price & Son. Medans skofarbriken kämpar för att kunna hålla sig på fötter kommer hjälpen i form av den spektakulära Lola, en fantastisk artist i behov av stadiga klackar. 


Jag måste gå och se den här musikalen innan den läggs ner 2019. Bara det här korta framträdandet gjorde att man fick energi för 10 år framåt, så mycket glädje och kärlek på en och samma plats. Klänningarna, kreationerna, skorna, musiken allt var bara så jädrans amazing! Försökte ta kort på så många som möjligt men eftersom jag hade ett jädrans räcke framför mig så gick det lite sådär. 


Eftersom det var svårt att fotografera alla på grund av staketet så bjuder jag även på inspelningen från uppträdandet. Som sagt detta är bra en stor energi och glädjebomb till show. 
#1 - Matilda Berlin

Shit vad kul det låter!! =) Kram <3

Svar: Ja det är en jätteroligt idé faktiskt det här med West End Live och detta framträdande var riktigt härligt så full med energi :D
thelenaelisastory.blogg.se

#2 - Emma Engström

Spännande! 😃

Svar: Ja det är ett härligt event :D
thelenaelisastory.blogg.se

#3 - Julia

Så kul!!!

Svar: Jaaa sådan energi :D
thelenaelisastory.blogg.se