West End Live, Dag 1 - Everybody´s Talking About Jamie

Först ut på West End Live scenen för detta år blev musikalen Everybody´s Talking About Jamie som dök upp från ingenstans och blev den mest omtalade musikalen förra året. Biljetterna är redan slutsålda så det är ingen idé att försöka se den. Dock skall den livesändas (vet dock ej om och när i Sverige). 
Musikalen kretsar kring 16-åringa Jamie New som inte riktigt passar in. Jamie är rädd för framtiden men stöttas av sin briljanta och kärleksfulla mamma samt av sina vänner och genom det övervinner Jamie fördomar, kämpar mot mobbare och stiger ut ur mörkret och in i rampljuset. 


Jag måste erkänna det. Jag är inte ett fan av denna musikal och det endast på grund av att inte en enda låt från musikalen fastnat eller lockat till intresse. Den förtjänar säkert alla hyllningar den har fått för handlingsmässigt är den väldigt intressant men nä den fastnade inte alls hos mig. På West End Live fick en swing (Luke Bayer) uppträda vilket jag alltid tycker är intressant och han gjorde ett helt okej framträdande men som sagt eftersom jag inte alls fastnat för denna musikal så blev det bara meeeh. Med en Swing menas en person ur en produktion som är en undestudy för flera dans och sång roller, så egentligen måste en swing hålla kolla på mer saker än en skådespelare som endast spelar en huvudroll. 

#1 - Netti Starby

Kul information och det är ingen musikal som jag har hört talas om tidigare :-D Kramis

Svar: Vad roligt att du tyckte om inlägget skall försöka skriva lite om de andra musikalerna också för jag inser ju att kanske inte alla har samma insyn på denna bransch som jag har haha. Återkommer om Sverige väljer att visa den på bio :D
thelenaelisastory.blogg.se