West End Live, Dag 1 - Aladdin

Aladdin blev genast en stor favorit hos mig när jag såg den för ett par månader sedan. Det var verkligen roligt att återse gänget på scen igen och denna gång med original anden Trevor Dion Nicholas som är en fantastisk sångare. 
Aladdin vet ni väl redan vad den handlar om så jag tänker inte gå in på detalj handlingsvis. Något som jag älskar med musikalen är humorn och värmen, Aladdins vänner som står för komikdelen tillsammans med anden gör att man fånler så fort man får syn på dem. En ny castmedlem i detta uppträdande vilket var roligt att se. Och precis som alla säger gillar jag kemin mellan Anden och Aladdin mer än den mellan Aladdin och Jasmin i denna musikal. 


Jade har verkligen vuxit in i rollen som Jasmine. När jag såg henne sist var hon inte bra alls och det sjöngs väldigt surt, men rösten har växt in i rollen och det lät väldigt bra. Dessutom måste man ju bara älska den vackra klänningen hon hade på sig! Såklart delar jag med mig av en film från framträdandet för alla borde ta del av denna härliga smällkaramell. Säger det igen...Matthew ÄR verkligen Aladdin, haha det där charmiga leendet är livsfarligt!

#1 - Netti Starby

Det där ser ut som en jättefin musikal! :-D Kramis

Svar: Ja Aladdin är verkligen värd sin vikt i guld, så jädrans bra!
thelenaelisastory.blogg.se

#2 - Julia

Men åh vill se!!

Svar: Om du får chansen så gör det, just nu spelar dessutom en svensk Jafar i produktionen :D
thelenaelisastory.blogg.se

#3 - Dixi Wonderland

Va kul :D

Svar: Ja! :D
thelenaelisastory.blogg.se

#4 - NICOLE

Kul med musikal :)

Svar: Ja man blir så glad utav det :D
thelenaelisastory.blogg.se

#5 - Emma Engström

Nämen åh vad roligt! :D

Svar: Ja det var verkligen ett toppenframträdande :D
thelenaelisastory.blogg.se