Festligheter & Flygplansförseningar

Jag sitter här med en stor dos glädje i kroppen. West End Live var verkligen sådär perfekt som man kunde ha önskat av den. Även om jag hade otur och råkade på en rejäl förkylning så stoppade det inte mig från att bege mig till Trafalgar Square tillsammans med tusentals andra musikalnördar. Känslan på West End Live går inte att beskriva med ord, det är så fullt med kärlek för medmänniskor och musik. Att dansa med den som råkar stå brevid dig för stunden är ingenting konstigt. Att dessutom tillsammans med hundratals andra skriksjunga till High School Musical det är bara så sjukt nördigt och helt underbart varenda sekund. 


Att fotografera på spelningar och konserter är verkligen det allra bästa jag vet. Ibland önskar jag att man bara kunde ta med den magiska känslan hem mer än på ett fotografi. Samla all den där lyckliga, förväntansfulla energin i en burk som man kunde ta fram om man kände sig lite låg och få extra energi av. 

Jag hittade en hel drös med nya favoritsångare och musikaler som jag skulle vilja se och min plånbok tackar mig inte all för det, även om musikal är det bästa som finns så går det hårt på plånboken. Jag kommer att dela upp musikalerna i flera inlägg så att ni slipper se milslånga inlägg med bilder. Det var galet mycket folk i år och jag hörde att konferenciererna slängde sig med en siffra på 40.000 och det kan jag faktiskt tro på för det var kö i flera kvarter och vissa kom inte ens in på området. Tur att man var där utanför i tid! 


Appropå tid. Att ta sig hem var en riktigt hemsk historia. Det började med att flygplanet var försenad så vi landade inte förens 01.15 på natten. Såklart hade vi ju turen att vägarna var avstängda pga underhåll också så det blev en rundtur i staden innan vi äntligen kom hem och trillade i säng klockan 02.45. Ni ska bara veta hur trött jag är efter denna dag, för japp klockan 06.00 satt jag mig glatt i bilen för att åka till jobbet för en heldag med möte. Utvärdering av hela terminen, lagom lätt och inte alls tung uppgift efter en tung natt. Heja mig själv! 
#1 - Dixi Wonderland

Wow va mycket folk :D

Svar: Ja helt galet, trodde knappt det när dem sa det.
thelenaelisastory.blogg.se

#2 - Netti Starby

Vad kul att du var där trots din förkylning och så mycket folk! :-D Kramis

Svar: Ja det var helt galet mycket folk!
thelenaelisastory.blogg.se

#3 - Emma Engström

Musikaler kan faktiskt vara väldigt roligt! :D

Svar: Ja det är dem verkligen. Händer så mycket hela tiden och det finns så sjukt många talanger därute :D
thelenaelisastory.blogg.se

#4 - Carro

Åh vad roligt! :)

Svar: Ja minus förseningen var det en riktig härlig resa och upplevelse :)
thelenaelisastory.blogg.se

#5 - NICOLE

Tur att inte förkylningen förstörde det :D

Svar: Ja verkligen! Det vart en jobbig dag på så sätt men ändå så jädrans härlig! :)
thelenaelisastory.blogg.se