Nu bilar vi mot helg!


Just nu i skrivande stund sitter jag i bilen påväg till mitt landställe igen. En välbehövlig helg efter långa och trötta dagar på jobbet. Familjen ska träffas och passa på att fira lite sen midsommar tillsammans vilket ska bli mysigt eftersom vi inte firade någon direkt midsommar i år tillsammans. På Söndag kommer dessutom en ny inläggsserie här på bloggen. Jag tänkte att det kunde vara trevligt men några fler inlägg än bara dem från West End Live haha. 

West End Live, Dag 1 - Bat Out of Hell

Låt mig starta detta inlägg med att säga IIIIIIIIIIIIIP vad jag hade sett fram emot att se detta framträdande! Jag kom i kontakt med denna musikal genom Youtube då dem uppträdde för första gången på West End Live förra året, och jag föll som en fura. Jag skojar inte när jag säger att publiken blev helt vilda (tänk er pojkbandskonsert) när detta cast klev upp på scenen och såhär i efterhand förstår jag verkligen varför, asså shiet vilken power! 

Detta är den gränsöverskridande musikalen som handlar om Strat, den evigt unga ledaren av ett rebelgäng vid namn The Lost som faller för den vackra Raven. Musikalen skakar liv i de legendariska låtarna av Jim Steinman och Meat Loaf och slår hål på den klassiska kärlekshistoran med buller och brak. Och det kan jag bara hålla med om, asså WOW! 


Jag vill be er om en tjänst. Om ni bara ska kolla på ett av klippen från West End Live, så kolla på denna. Jag har inga ord för hur fantastiskt häftig och bra detta uppträdande var live! 
 

West End Live, Dag 1 - Matilda The Musical

Jag fotograferade inte så väldigt mycket under detta framträdande då jag mest njöt av att ännu en gång få höra en av mina favorit musikallåtar live. Det är något riktigt häftigt och speciellt med Matilda och att få se någon så ung kliva in på West End Live scenen och bara äga rollen på alla sätt och vis, det är en fantastisk känsla. Tänk om man hade sådan talang i den åldern! 
Matilda The Musical är baserad på boken Matilda av Roald Dahl som jag älskade både bok och filmatisering av när jag var liten. Jag har fortfarande inte sett denna musikal mer än på West End Live, men någon gång så! 


Vet egentligen inte varför just den här låten fastnar så mycket, men om ni blir nyfikna på att höra den och se denna härliga tjej porträttera Roald Dahls Matilda så klicka på PLAY nedan. 

West End Live, Dag 1 - Kinky Boots

Jag visste att det skulle bli galet, jag visste det, men jag kunde inte hjälpa det, jag var tvungen att stå längst fram, eller ja så gott som för att kunna se detta glädjerus till musikal på scen. Det är glitter, det är glamour, det är högklackat och extra av allt man kan kunna tänka sig. Jag pratar såklart om Kinky Boots. 

Kinky Boots tar dig från fabriken till Milanos catwalk. Charlie Price, kämpar för att nå upp till sin fars höga förväntningar och fortsätter att jobba på i familjeföretaget Price & Son. Medans skofarbriken kämpar för att kunna hålla sig på fötter kommer hjälpen i form av den spektakulära Lola, en fantastisk artist i behov av stadiga klackar. 


Jag måste gå och se den här musikalen innan den läggs ner 2019. Bara det här korta framträdandet gjorde att man fick energi för 10 år framåt, så mycket glädje och kärlek på en och samma plats. Klänningarna, kreationerna, skorna, musiken allt var bara så jädrans amazing! Försökte ta kort på så många som möjligt men eftersom jag hade ett jädrans räcke framför mig så gick det lite sådär. 


Eftersom det var svårt att fotografera alla på grund av staketet så bjuder jag även på inspelningen från uppträdandet. Som sagt detta är bra en stor energi och glädjebomb till show. 

West End Live, Dag 1 - Wicked

Wicked utspelar sig precis innan The Wizard of Oz tar vid och vi för följa Elphaba innan hon blir The Wicked Witch. Detta framträdande gick extremt snabbt eftersom dem valt att endast köra den världsberömda låten Defying Gravity. Vet inte hur dem tänkte med ljussättningen denna gång men dem hade en grönt ljus som såg jättekonstigt ut gentemot hennes redan gröna hy. Det var inte en smikrande look alls.
Jag hade lovat att skicka en kort filmsnutt på Instagram på just det här framträdandet till flera bekanta så det blev inte så många bilder tagna, men man kan ju inte få allt. Vad skall jag säga mer...jag älskar den här musikalen, lite tråkigt att dem bara körde en låt, dessutom en låt som är väldigt bra men också väldigt uttjatad. Finns så mycket mer hos denna musikal än just den låten. Men den är en crowdpleaser så jag kan absolut förstå varför den var med.