Weekly Update #2

Förra veckan skippade jag det här inlägget då jag inte gjorde något mer intressanta än jobba, åka hem, äta middag och sova. Så roligt att läsa om eller hur?


  • På Tisdagen hade vi endast lite barn på jobbet så vi drog till lekparken i närheten och badade lite i deras plaskbassäng. Även vi vuxna passade på att vada runt ett bra tag, för jösses vad solen stekte! 

  • Jag har försökt redigera och skriva en hel del West End Live inlägg men det har gått lite segt. Har publicerat några fler på Instagram än här på bloggen dock. Jag kommer även att lägga upp bilderna på min Flickr sida senare.

  • Resesuget har verkligen infunnit sig. Snart är det dags för semester och efter det åker vi till Wien med jobbet, men jag är sugen på att börja spara och göra weekends lite varstans. Dock ligger högst upp på listan nu Disneyland i Paris. Helst skulle jag vilja köra en långresa till Orlando och besöka alla parkerna där. Men det skadar ju inte med ett besök i Paris innan dess, för den stora resan måste planeras noga och sparas pengar till. Man vill ju inte bara leva där utan kanske även shoppa. För kom igen, vem kan i ärlighetens namn gå in på Disneyland utan att komma ut med någonting? 

  • I Fredags var det äntligen dags för att gå på semester, jag har inte några egentliga planer men skall försöka ge mig ut på lite utflykter så att det inte känns som om hela semestern går till spillo. Några förslag på saken man kan göra i eller runt Stockholmsområdet? 
  • Jag har hittat en ny favoritserie, jag skäms nästan för att säga det men jag har maratontittat på den de senaste veckorna och har snart sett slut på alla 5 säsongerna. Okej det skall tilläggas att avnitten är 20 min långa och en säsong ca 10 avsnitt.  Och den serien heter Young & Hungry, har någon av er sett den?
#1 - Netti Starby

Vad härligt att du har gått på semester och det har jag också gjort :-D Kramis

Svar: Härligt och underbart väder är det, kanske lite i det varmaste laget dock :P
thelenaelisastory.blogg.se