Utflykt - Norrtälje

Under tiden vi var på landet så behövde morfar lämna in sin bil på besiktning så vi passade på att stanna i Norrtälje, vandrade runt ett tag och spanade in allt nytt som växt fram sedan jag var liten. Det är mycket som händer, men ändå mycket som fortfarande är kvar vilket är roligt. 

Semester

Just nu befinner jag mig på mitt landsställe vid havet för ett par veckors avkopplande semester. Eller vi får se hur avkopplande det blir då vi behöver måla huset också. Så lite jobb, man kan ju inte lata sig hela semestern eller hur? Jag har även några utflykter inplanerade så förhoppningsvis när jag kommer tillbaka så finns det lite fler bilder att visa, för jag gissar nog att ni är lite tröttna på West End Live vid det här laget. 

West End Live, Dag 1 - Knights of the Rose

Näst ut var en av dem musikalerna som jag sett fram emot att se. Anledningen till det stavas Oliver Saville, som spelade Fiyero i Wicked när jag såg den, och när jag fick reda på att han var med i en ny musikal som dessutom skulle innehålla massor av rocklåtar från 80 samt 90-talet då blev jag så nyfiken. Att den sedan handlar om riddare och slagfält var ju bara himmelriket för en historienörd. 


Jag tycker att hela castet såg hur häftigt ut som helst och jag avkyr att jag inte hinner se dem då denna musikal bara går kort tid. Jag hade gärna sett dem i deras kostymer, har sett bilderna och de ser så sjukt coola ut! 
Knights of the Rose uppträdde båda dagarna men det var olika sångare den andra dagen och då var inte Oliver med. Synd för jag älskade att sjunga Enrique Iglesias Hero tillsammans med honom haha så charmig! 


West End Live, Dag 1 - Kiss Me Kate

Ungefär nu kommer ni inse hur mycket det tog av min energi att stå där i gassande sol hela dagen med feber och förkylning. Jag har dålig humor i övrigt men jag skrattade mig igenom hela detta framträdande, vilket inte var överdrivet roligt haha men febern talade och jag charmades av dem bådas ansiktsuttryck haha. Jag låter filmen tala för sig även denna gång. 
När ens musikaliska dröm går i uppfyllelse

När jag på allvar startade min galna musikaliska resa för en 5-6 år sedan hade jag 3 drömmar som jag aldrig trodde skulle gå i uppfyllelse. Jag fick ganska snabbt 3 favoritsångare som jag ville se live. Eller glöm se, jag hade varit lycklig om jag bara hade suttit bakom en pelare och hört dem sjunga live. Dem tre personerna var Ben Lewis, Aaron Tveit och Jeremy Jordan. 

Ni som följt mig ett tag vet att jag sett och träffat Ben Lewis många många gånger och haft turen att han lagt mig på minnet och faktiskt minns mig och tar sig tiden att prata med mig om jag dyker upp på hans shower. Jag är så glad för denna kontakt för han är verkligen världens gulligaste människa! 

Aaron Tveit hade jag turen att se när han spelade Assassins på en liten mysig teater och efter showen hade jag turen att få säga Hej, ta en bild och prata lite. Det var galet med folk så det blev ingen lång stund, men jag är så glad att jag fick chansen att göra det.

Och nu till det jag vill berätta...Idag bokade jag biljetter till Cadogan Hall i London för att om 2 månader se Jeremy Jordan live. Helt galen känsla! Jag är så sjukt taggad och förväntansfull. Jag måste verkligen ha gjort något rätt här i livet för att få chansen att uppfylla dessa drömmar.