thelenaelisastory.blogg.se

Tips på London Hotell?
Ibland skulle jag önska att man bara med ett par klick kunde planera en hel resa och bara flyga iväg men verkligheten fungerar inte alls så eller hur? Det är så mycket annat som skall till. Sparas pengar, boka flygbiljetter och hotell till vettigt pris m.m. 

 
Denna gång jag skall besöka London ska jag även planera min resa lite mer då jag skall möta upp personer på plats. Jag vet inte om jag redan har berättat om detta, men när jag besökte London i Oktober förra året så drog ödet mig samman med en dansk tjej som även hon tycker om Ben Lewis som nu spelar fantomen på Phantom of the Opera. Hon satt i stolen brevid mig och jag var tvungen att fråga henne om hon också var där för att stötta Ben eftersom hon hade honom som bakgrundsbild på telefonen. För att göra en lång historia kort, vi pratade non-stop i 20 minuter innan showen, vi träffade Ben efteråt och hon fann mig på Facebook och nu planerar vi alltså en Londonresa tillsammans och skall försöka boka samma platser som vi träffades på i Oktober. Nämligen längst fram i mitten på Her Majestys Theatre. 

Vad jag saknar denna stad. Tyvärr måste jag leta nytt hotell eftersom vårt älskade hotell bytt ägare, sparkat all fantastisk personal och hyrt in riktigt dåliga. Vilket är otroligt synd för det blev nästan som ett andra hem för mig. Men nu skall vi alltså försöka hitta ett nytt, helt okej prismässig hotell i London. 

Har ni några tips? Har ni bott på något bra hotell i London? 
Wanderlust by Jona

Håller tummarna för att ni hittar ett bra hotell! Själv brukar jag kika mycket på Secret Escapes där man kan få helt fantastiska hotellrum till ett helt överkomligt pris :)

Svar: Tack för tipset hade ingen aning om att den sidan existerade! :D Ska absolut kolla upp det :D
thelenaelisastory.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress