thelenaelisastory.blogg.se

Säsongsrecension - Timeless S1

Handling:
När Flynn stjäl en tidsmaskin för att stoppa Hindenburgkatastrofen försöker gänget stoppa honom från att ändra den amerikanska historien.

Vad jag tyckte om Säsong 1
En serie där de tre huvudrollerna reser tillbaka i tiden för att stoppa en skurk från att ändra den, hur bra låter inte det tänkte jag men sedan tog det allt för lång tid innan jag startade den. Och nu förstår jag inte alls varför jag väntade så länge, jag ÄLSKAR den! Det är intressant att få följa karaktärerna i historien och några saker hade jag faktiskt inte koll på att dem hade hänt och blev sugen på att kolla upp den verkliga historien. Jag älskar karaktärerna tillsammans och hur serien är uppbyggd. Favoritavsnittet måste ha varit den med Bonnie & Clyde då jag är helt faschinerad av deras historia och nu fick vi se den på ett sätt. Ärligt talat skulle jag nog reagera precis som Lucy när hon träffar alla dessa storheter som de får bekanta sig med haha totalt fangirla inombords! 

Förhoppningar inför Säsong 2
Denna serie blev faktiskt nedlagt efter säsong 1 men fansen blev galna och gjorde uppror så nu är en säsong 2 på ingång vilket är helt fantastiskt! Ser fram emot att se vilka andra historiska epoker de kommer att tackla, se vad som händer med karaktärerna och vad tusan det är som händer med Jiya! 

Karin

Tyckte väldigt mycket om Timeless. Typ helt glömt bort att det kommer en andra säsong. Åh, så kul! Ser fram emot den.

Svar: Ska bli otroligt intressant att se vilka andra historiska händelser som dem tänker ta upp :D
thelenaelisastory.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress