thelenaelisastory.blogg.se

Säsongsrecension - Las Chicas Del Cable S2


Handling
Las Chical Del Cable handlar om en rad starka kvinliga karaktärer som arbetar på Madrids stora telefonbolag under 1920-talet. Vi får följa deras arbetsliv och även det privata som är fyllt av skräck, tragedier och självupptäckanden. 

Vad jag tyckte om säsong 2
Under förra året blev jag besatt av spanska drama serier. Först var det Gran Hotel, sedan Las Chicas Del Cable och nu senast Velvet. Och dagen efter julafton släpptes äntligen säsong 2 av Las Chicas Del Cable. Vi blir inslängda där säsong 1 tar slut och all känslomässig kaos som då var. Och inte blev det lättare denna säsong. I början störde jag mig sjukt mycket på hur en hel del karaktärer betedde sig framförallt Carlos, Lidia och Francisco då dem betedde sig som barn och bara sårade varandra ännu mer. Dock händer något denna säsong som väger tungt över tjejerna men framförallt kanske för Àngeles. Vem är det som är ute efter henne? Först trodde jag faktiskt att det var Mario men sedan kom det där slutet. Avsnittet där Sara försöker gå på behandling för sina innersta känslor gjorde bara ont att se och tyvärr gick nog många liknande öden till mötes. Jag hoppas med hela mitt hjärta att det blir en säsong 3 av den här serien speciellt när det slutade sådär! 
 
Förhoppningar inför säsong 3
Just nu hoppas jag bara att det kommer en säsong 3 av serien. Men annars vill jag ju veta vad som händer med Lidia och om Àngeles kommer försvinna helt. Såklart ska det även bli intressant att se om det blir någon fortsatt drama mellan Carlos, Lidia och Francisco. Det sjukaste är att för första gången spelar det mig ingen roll vem hon hamnar tillsammans med för båda verkar äkta och ärligt älska henne vilket bara mer gjorde ont när Francisco valde att lämna. Men kommer han tillbaka nu när det där hände Lidia det är frågan, jag hoppas det för hallå den är Yon Gonzales vi pratar om här! 

Netti Starby

Bra tips! :-D Kramis

Svar: Tack, den finns på Netflix om du har det :D
thelenaelisastory.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress