thelenaelisastory.blogg.se

Månadens Foto - Stadsmiljö
Nytt år, nya möjligheter och allt det där. Men ett nytt år betyder även en nystart här på bloggen för ett projekt som jag och några vänner startade för att egentligen komma igång med fotograferandet efter en alldeles för lång paus. Och vad går det då ut på? Jo varje månad så har vi ett tema som vi skall fotografera en bild på och eftersom vi alla är olika så tolkar vi ju såklart temat på olika vis, eller kanske likadant, det vet man aldrig med oss. Men årets första tema var alltså Stadsmiljö och såhär valde jag att tolka det temat.


Jag älskar att upptäcka nya gator, skrymslen och vrår här i Stockholm. Därför tog jag kameran, promenerade runt på välbekanta gator men sneddade även genom andra och då fann jag den här vyn. En ganska så välbekant sikt här i stan men ändå i en helt annan vinkel. 
Movie Monday - Shrek The Musical

Handling
Detta är musikalen som baseras på den bästsäljande filmen Shrek och var beredd på en fartfylld, färgsprakande glädjeraket med härliga sång och dansnummer direkt från Broadwayscenen. 

Recension
Jag har velat sett den här filmatiseringen väldigt länge nu men det har alltid kommit något mellan. Jag var inte alls beredd på att skratta och fånle så sjukt mycket som jag gjorde när jag såg den. Dem har verkligen castat den här musikalen helt perfekt och alla gör verkligen sitt yttersta för att bringa fram skratt. Jag måste faktiskt hylla Daniel Breaker för sin insats som åsnan haha aldrig har jag sett en åsna med en så skön attityd. Jag vågar nästan inte säga för mycket, men gillar du Shrek som film kommer du älska denna färgsprakande energibomb till musikal. 

Tips på London Hotell?
Ibland skulle jag önska att man bara med ett par klick kunde planera en hel resa och bara flyga iväg men verkligheten fungerar inte alls så eller hur? Det är så mycket annat som skall till. Sparas pengar, boka flygbiljetter och hotell till vettigt pris m.m. 

 
Denna gång jag skall besöka London ska jag även planera min resa lite mer då jag skall möta upp personer på plats. Jag vet inte om jag redan har berättat om detta, men när jag besökte London i Oktober förra året så drog ödet mig samman med en dansk tjej som även hon tycker om Ben Lewis som nu spelar fantomen på Phantom of the Opera. Hon satt i stolen brevid mig och jag var tvungen att fråga henne om hon också var där för att stötta Ben eftersom hon hade honom som bakgrundsbild på telefonen. För att göra en lång historia kort, vi pratade non-stop i 20 minuter innan showen, vi träffade Ben efteråt och hon fann mig på Facebook och nu planerar vi alltså en Londonresa tillsammans och skall försöka boka samma platser som vi träffades på i Oktober. Nämligen längst fram i mitten på Her Majestys Theatre. 

Vad jag saknar denna stad. Tyvärr måste jag leta nytt hotell eftersom vårt älskade hotell bytt ägare, sparkat all fantastisk personal och hyrt in riktigt dåliga. Vilket är otroligt synd för det blev nästan som ett andra hem för mig. Men nu skall vi alltså försöka hitta ett nytt, helt okej prismässig hotell i London. 

Har ni några tips? Har ni bott på något bra hotell i London?