Lång resväg till jobbet?

Nu när semestern är över och alla så smått börjar att återvända till sina arbetsplatser, så även jag, tänkte jag passa på att skriva det här inlägget med saker man kan göra när man har lång resväg. 
 
Själv har jag per dag 2 timmar att slå ihjäl, ibland mer om det blir förseningar, så vad pysslar jag då med under tiden kan man ju undra? 

 
Läs En Bok 
Det är just den långa resvägen till och från jobbet som gör att jag kan läsa så många böcker som jag gör per månad. Jag läser ca 4-6 böcker i månaden just nu, och det kan jag helt tacka buss och tunnelbanan för. 

Planera
Mycket på gång och svårt att hålla koll? Ta med en kalender och skriv ner allting du ska eller vill göra så att du tex inte missar den där efterlängtade konserten som du har väntat på. Japp jag talar av egen erfarenhet, detta har hänt mig alldeles för många gånger! 

Läs Bloggar
Hinner du inte läsa dina favoritbloggar när du pysslar med så mycket annat? Ja varför inte slå ihjäl tiden på resan med att läsa favoriterna i telefonen. 

Bli Inspirerad
Förutom alla fantastiska bloggare som finns där ute kan man ju till exempel skaffa ett konto på Pinterest för på den sidan finns det inspiration till tusen oavsett vad det är du letar efter. Det finns fotografi, inredning, disney, resor ja allt vad man kan tänkas behöva

Anteckna och planera framtida blogginlägg
Nu för tiden har jag alltid en liten anteckningsbok och penna i väskan för oftast är det på just dessa långa resor som jag får idéer till vad jag vill skriva om på bloggen. Det kan vara något jag hör andra diskutera, det kan vara för att jag läst någon blogg som inspirerar eller någonting som skymtar förbi utanför fönstret som gör att den där idéen dyker upp. Det är precis på en sådan resa som denna lista dök upp i min hjärna. Nu var det här bara några förslag med saker man kan göra när man har lång resväg till jobbet och det finns säkert hundratals andra saker med, men det är just detta som jag gör och ville tipsa om. För tiden går så sjukt mycket snabbare och jag har fått betydligt mer tid till att göra andra saker när jag kommer hem på kvällarna. 

Vad gör ni när ni har lång resväg? 

#1 - Netti Starby

Så himla bra tips :-D Kramis

Svar: Tack! :)
thelenaelisastory.blogg.se

#2 - Rebecca Adnell

Älskar att läsa böcker på väg till jobbet! Jag gjorde det mycket förut, men har tappat det helt nu senaste året. Hoppas jag tar mig tillbaka!

Svar: Samma här, härligt att försvinna in i en annan värld för en stund. Hoppas att du hittar tillbaka! :)
thelenaelisastory.blogg.se

#3 - Emma Engström

Så himla bra tips! 😃

Svar: Tack! :D
thelenaelisastory.blogg.se