Hemma från Wien


Hej nu är jag hemma efter en snabbvisit till Wien med mina kollegor. En resa som vart omtumlande på alla sätt och vis. Precis dagen innan fick jag veta att en familjemedlem gått bort efter en tids sjukdom så jag var helt känslomässigt uttömd på all energi. Men precis som den här personer sa innan den gick bort så skulle vi inte vara ledsna, vi skulle fortsätta leva våra liv och det ska jag absolut försöka, även om det är otroligt tufft just nu. 

Jag tänkte bara springa in här lite snabbt och säga att Wien verkligen var en stad i min smak, det var så mycket historia på en och samma plats och vi hann tyvärr inte utforska ens starten på det hela. 
Imorgon ska jag packa och bege mig tillbaka till London för en härlig tripp tillsammans med min mor och min bästa vän och förhoppningsvis samla ihop lite mer energi psykiskt. 

Jag hoppas att allt är bra med er. Jag lovar att jag återkommer med bilder från Wien och London när jag kommer hem igen. Jag har även lite nyheter att dela med mig av, som är tidskrävande men spännande och roligt på samma gång. Men mer om det när jag kommer hem! 

Ta hand om varandra nu. På återseende! 

Ett brev till er

 
Hej kära läsare och vänner, 

Som ni säkert redan märkt så har bloggen ekat tomt på senaste tiden. Även mina sociala medier har ekat tomt på nytt innehåll ett bra tag och det beror på att jag haft en social medie paus. Det har varit riktigt mycket i mitt liv under ett par månader nu så jag kände att sociala medier inte varit en prioritet. Jag kommer att fortätta med pausen under nästkommande 2 veckor också då jag har tidiga morgnar och sena kvällar samt föreläsningar att se fram emot. 

På Torsdag nästa vecka lyfter dock planet och tar mig och mina kollegor till Wien över helgen så då kommer jag absolut att uppdatera på min Instastory längst med vägen (samma användarnamn som här på bloggen om man är intresserad). Vi kommer hem på Söndag kväll och sedan jobbar jag Måndag-Torsdag veckan därpå för att sedan på Fredagen sätta mig på nästa plan, då tillsammans med mamma och min bästa vän Madeleine, som ska åka tillbaka till London där så många roliga saker kommer att hända. Så jag håller mig borta från bloggen lite till, men kanske uppdaterar lite snabbt efter Wien resan. 

Ha tålamod så hörs vi av snart igen.
Lena

West End Live, Dag 1 - The Greatest Showman

Då var jag tillbaka och kan fortsätta visa lite bilder och uppträdanden från årets West End Live på Trafalgar Square i London. Detta framträdande var mycket speciellt för i år gick West End Gospel Choir ihop med Spirit Young Performers Company för att sätta ihop ett medley från musikal succén The Greatest Showman. 


Detta är ett gäng barn, ungdomar och vuxna med riktigt stor talang och även om jag sett dem uppträda innan då dem uppträdde förra gången jag besökte West End Live, så blir jag lika förvånad varje gång när jag hör deras fantastiska röster, vilken jädrans power! 
Lång resväg till jobbet?

Nu när semestern är över och alla så smått börjar att återvända till sina arbetsplatser, så även jag, tänkte jag passa på att skriva det här inlägget med saker man kan göra när man har lång resväg. 
 
Själv har jag per dag 2 timmar att slå ihjäl, ibland mer om det blir förseningar, så vad pysslar jag då med under tiden kan man ju undra? 

 
Läs En Bok 
Det är just den långa resvägen till och från jobbet som gör att jag kan läsa så många böcker som jag gör per månad. Jag läser ca 4-6 böcker i månaden just nu, och det kan jag helt tacka buss och tunnelbanan för. 

Planera
Mycket på gång och svårt att hålla koll? Ta med en kalender och skriv ner allting du ska eller vill göra så att du tex inte missar den där efterlängtade konserten som du har väntat på. Japp jag talar av egen erfarenhet, detta har hänt mig alldeles för många gånger! 

Läs Bloggar
Hinner du inte läsa dina favoritbloggar när du pysslar med så mycket annat? Ja varför inte slå ihjäl tiden på resan med att läsa favoriterna i telefonen. 

Bli Inspirerad
Förutom alla fantastiska bloggare som finns där ute kan man ju till exempel skaffa ett konto på Pinterest för på den sidan finns det inspiration till tusen oavsett vad det är du letar efter. Det finns fotografi, inredning, disney, resor ja allt vad man kan tänkas behöva

Anteckna och planera framtida blogginlägg
Nu för tiden har jag alltid en liten anteckningsbok och penna i väskan för oftast är det på just dessa långa resor som jag får idéer till vad jag vill skriva om på bloggen. Det kan vara något jag hör andra diskutera, det kan vara för att jag läst någon blogg som inspirerar eller någonting som skymtar förbi utanför fönstret som gör att den där idéen dyker upp. Det är precis på en sådan resa som denna lista dök upp i min hjärna. Nu var det här bara några förslag med saker man kan göra när man har lång resväg till jobbet och det finns säkert hundratals andra saker med, men det är just detta som jag gör och ville tipsa om. För tiden går så sjukt mycket snabbare och jag har fått betydligt mer tid till att göra andra saker när jag kommer hem på kvällarna. 

Vad gör ni när ni har lång resväg? 

Semesterslut & Citronfjärilar

Nu är jag officiellt hemma från semestern och den har varit omtumlande på alla sätt och vis, jag tänker inte gå in närmre på vad som hänt men det innebar att jag inte hade något tillfälle att fotografera. Så i panik jagade jag en fjäril runt i trädgården den allra sista dagen (igår) innan vi skulle åka hem. Att fotografera precis i skymningen kanske inte var speciellt smart av mig men så fick det bli, ville i alla fall ha någon bild med mig hem som kändes som sommar.